Speciale wijziging Corona

Beste klanten ,sympathisanten,vrienden en familie enz,
Na noodgedwongen gesloten te zijn geweest door de Coronaperiode ,gaat Brasserie Monico op maandag 8 juni terug van start en verwelkomen wij U graag terug !!
We hebben gewerkt aan de opgelegde regels ivm veiligheid voor ons personeel ,maar ook voor jullie een veilige tijd in onze zaak te geven!
Reserveren is niet verplicht maar in sommige omstandigdheden of drukke dagen wel gewenst om U een plaats te geven in onze zaak of op ons terras bij goed weer! Ook als U met meer dan 4 personen bent is het aangeraden te reserveren! Tel:0032(0)32269737 of e-mail: info@brasseriemonico.be
Wij hopen dat U gaat weer gaat genieten van de horeca-en cullinaire belevenis bij ons en onze collega's in de buurt en omstreken !
Wij gaan ook met een tijdelijke aangepaste drank-en menukaart werken ,en hopen dat U ook begrip gaat hebben als het langer dan anders duurt ,want door de opgelegde regels heeft ons personeel de handen vol ! Maar we doen onze uiterste best en respecteert U in ieder geval ook de regels ivm de Corona veiligheid van Social distance van 1,5 m en handen zorgvuldig te wassen !
Dus kom en geniet maar weer van het leven ook al is het nu even anders maar samen komen we er door !
Alvast veel dank aan jullie dat jullie ons blijven en komen steunen !!!

Klik op de buttons voor menukaart en corona regels 

Openingsuren:

Maandag -Vrijdag:  10:00-22:00

Zaterdag - Zondag: 10:00-22:00

Koningin Astridplein 34

B-2018 Antwerpen

+ 32 3 226 97 37

Copyright @ Brasserie Monico 2018

Brasserie Monico

is centraal gelegen in hartje Antwerpen, vlak aan het Centraal Station. De ideale uitvalsbasis dus voor een dagje shoppen, cultuur opsnuiven of gewoon genieten.